Begeleiding van de uitvoering van uw project

Om ervoor te zorgen dat uw project tot een goed einde komt, kunt u mijn hulp inschakelen. Ik begeleid u in alle stappen van de uitvoering van het project. Van ontwerpfase tot de nazorg.

Ontwerpproces

Vanaf de duidelijk omschreven uitgangspunten wordt het ontwerpproces opgestart. Hierbij worden de kosten en gewenste doelstellingen aangescherpt om een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken. Belangrijke stakeholders worden betrokken en prijsafspraken worden gemaakt.

Voorbereidingsproces

Hierna wordt het voorbereidingsproces opgestart. De uitgangspunten worden concreet gemaakt voor alle betrokken partijen en de opdrachtgever(s). We zorgen dat uw wensen een duidelijke plek krijgen en luisteren naar uw medewerkers of medebewoners om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen.

Uitvoering

Nu kan het uitvoeren van het project echt beginnen. Gedurende de uitvoering bewaak ik de uitgangspunten die met elkaar zijn afgesproken.

Oplevering en nazorg

Na de afronding van het (bouw)proces vindt de oplevering plaats. Hierbij worden alle uitgangspunten nogmaals gecontroleerd en bevestigd. Eventuele nazorgpunten worden planmatig en kritisch afgewerkt, zodat het project aan zijn eisen voldoet. Ook wordt een duidelijk onderhouds- en beheerplan afgesloten.

Nazorg en beheerfase

Hierna start de beheer- en onderhoudsfase. Met een beheer- en onderhoudsplan voor de gewenste levensduur van het project is het zo meteen klaar voor de toekomst.

< terug

Scroll naar boven