Herbestemming / optimalisering van uw gebouw(en)

Nadat met behulp van een quick scan een conceptplan is opgesteld, kunnen we de doelen verder gaan specificeren. Mogelijk is de herbestemming of optimalisering van uw gebouw(en) een van de doelen om het gewenste resultaat te behalen.

Herbestemming van uw gebouw(en)

Bij herbestemming vervalt de huidige functie van uw gebouw en gaat u op zoek naar een nieuwe functie. Zo kan een authentiek kantoorpand een commerciële functie krijgen of juist een maatschappelijke functie als gezondheidscentrum. Door de bestemming aan te passen kunt u een oud gebouw nieuw leven inblazen en zo de rendabiliteit verhogen.

Optimalisering van uw gebouw(en)

Optimalisering heeft als doel uw werk- en/of leefomgeving te verbeteren. Als particuliere opdrachtgever kunt u bijvoorbeeld uw keuken vergroten, een muur plaatsen of juist laten verwijderen of een mantelzorgwoning toevoegen. Ook kunt u uw woning verbouwen met speciale aandacht voor levensbestendig wonen en/of duurzaamheid.

Als zakelijke opdrachtgever kunt u denken aan het verbeteren van uw ventilatiesysteem om het binnenklimaat te optimaliseren. Of de verbetering van de logistiek in en om uw bedrijf. Zo kunt u uw dieselheftruck vervangen door een op elektriciteit, wat bijdraagt aan het behalen van de klimaatdoelstellingen. Kortom, alles wat u maar kunt bedenken om uw gebouwen, bedrijfsprocessen en productiemiddelen te optimaliseren.

Het resultaat

Een concreet plan voor de herbestemming of optimalisering van uw gebouw(en), waarin de doelstellingen zijn omgezet in duidelijke to-do’s. Aan de hand hiervan kunt u aan de slag met het maken van een planning en het zoeken van de uitvoerende partijen. In andere woorden, een strategie opstellen voor de bestaande en toekomstige huisvesting.

< terug

Scroll naar boven