Over Frank

Met mijn jarenlange ervaring in de bouw, van ontwikkeling tot realisatie ben ik het gezicht achter Sengers Projectmanagement. Doordat ik letterlijk met de troffel en de hamer in de hand heb gestaan, ben ik in staat om de mensen die het werk moeten realiseren optimaal te instrueren. Op die manier zorg ik ervoor dat het door u gewenste eindresultaat ook daadwerkelijk wordt behaald.

Nieuwbouw

Ik heb een brede ervaring in het begeleiden van woningbouwprojecten. Doorgaans was ik verantwoordelijk voor de voorbereiding, de uitvoering en de communicatie met kopers en andere contractpartijen.

Restauratie, renovatie en groot onderhoud

Ook heb ik verscheidene restauratie-, renovatie- en groot-onderhoudsprojecten gerealiseerd. Hierbij was ik betrokken vanaf het vooronderzoek tot en met de realisatie. In alle fasen van het proces onderhield ik contact met huurders en gebruikers. Door een optimale voorbereiding  en door mijn uitgebreide kennis op detailniveau, waren de uitgangspunten voor de contractstukken helder, voor zowel de opdrachtgever als de uitvoerende partijen, waardoor de uitvoering in de regel probleemloos verliep.

Opleidingen en ervaring

Als jonge jongen ben ik begonnen op de LTS, waarna ik me ontwikkelde tot meester-metselaar. Vervolgens kreeg ik steeds meer leidinggevende taken op de bouwplaats, waardoor ik me verder ontwikkelde tot uitvoerder en aannemer. Door het volgen van opleidingen zoals Bouwkundig Opzichter BNA en Projectmanagement aan het Hoger Technisch Instituut (HTI) in Amsterdam, specialiseerde ik me in het toezicht houden op en begeleiden van bouwprocessen. Om mijn kennis nog verder te verbreden, volgde ik vervolgens de opleiding Bedrijfskundig Management aan het Instituut voor Career & Development (I&CD) in Eindhoven.

Teamspeler

Ik geloof in SAMEN, in de handen ineen slaan. De sterkste partijen opstellen en samen de klus aanpakken. Uw wensen staan daarbij centraal. Als Sengers Projectmanagement adviseer ik u welke partijen het beste bij uw plannen passen: van initiatief tot realisatie. En ook na de realisatie profiteert u nog van mijn inbreng. Energiebesparende maatregelen en duurzaam bouwen leveren u meteen vanaf het begin voordeel op, maar ook nog lang daarna.

Ieder succesvol bouwproject begint met een goede voorbereiding. Maar het succes van een project staat of valt bij de inzet en het vakmanschap van het gehele team. Ik ben een teamspeler bij uitstek en stel voor u het beste team samen. Mijn garantie voor een goed resultaat. 

Een goed begin is het halve werk

Door de unieke combinatie van praktijkervaring en gespecialiseerde opleidingen ben ik in staat u optimaal te adviseren,  zodat u vooraf precies weet waar u aan begint  en het gehele proces soepel zal verlopen. 

Samengevat

In mijn lange carrière heb ik alle kanten van de bouwwereld gezien, waardoor deze geen geheimen meer voor me kent. Of het nu gaat om de eerste tekeningen van een architect, de uitvoering, het overleggen met woningstichtingen of het onderhandelen met gemeentes. Ik heb een ruime ervaring, ben een doorzetter en beschik over een gedegen netwerk. Ik weet welke deuren ik moet openen en welke ik beter gesloten kan laten. En dat alles in uw voordeel.

Meer weten over wat ik voor u kan betekenen? Maak een afspraak voor een vrijblijvend eerste gesprek. Dit is uiteraard geheel kosteloos.

Scroll naar boven