Over Frank

Over Frank

Frank Sengers is het gezicht van Sengers Projectmanagement. Hij kan bogen op een jarenlange ervaring in de bouw, van ontwikkeling tot realisatie. Frank heeft letterlijk met de troffel en de hamer in de hand gestaan, zodat hij in staat is om de mensen die het werk moeten realiseren optimaal te instrueren. Op die manier zorgt Frank ervoor dat het door u gewenste eindresultaat ook daadwerkelijk wordt behaald.

Nieuwbouw
Frank heeft een brede ervaring in het begeleiden van woningbouwprojecten. Hij was doorgaans verantwoordelijk voor de voorbereiding, de uitvoering en de communicatie met kopers en andere contractpartijen.

Restauratie, renovatie en groot onderhoud
Ook met restauratie-, renovatie- en groot-onderhoudsprojecten heeft Frank de nodige ervaring. Hij was bij deze projecten betrokken vanaf het vooronderzoek tot en met de realisatie. In alle fasen van het proces onderhield Frank contact met huurders en gebruikers.  Door een optimale voorbereiding  en door Franks uitgebreide kennis op detailniveau, waren de uitgangspunten voor de contractstukken helder, voor zowel de opdrachtgever als de uitvoerende partijen, waardoor de uitvoering in de regel probleemloos verliep.

Opleidingen en ervaring
Frank is als jonge jongen begonnen op de LTS, waarna hij zich ontwikkelde tot meester-metselaar. Vervolgens kreeg hij steeds meer leidinggevende taken op de bouwplaats, waardoor hij zich verder ontwikkelde tot uitvoerder en aannemer. Door het volgen van opleidingen zoals Bouwkundig Opzichter BNA en Projectmanagement aan het Hoger Technisch Instituut (HTI) in Amsterdam, specialiseerde Frank zich in het toezicht houden op en begeleiden van bouwprocessen. Om zijn kennis nog verder te verbreden, volgde Frank vervolgens de opleiding Bedrijfskundig Management aan het Instituut voor Career & Development (I&CD) in Eindhoven.

Een goed begin is het halve werk
Door de unieke combinatie van praktijkervaring en gespecialiseerde opleidingen is Frank in staat u optimaal te adviseren,  zodat u vooraf precies weet waar u aan begint  en het gehele proces soepel zal verlopen. Frank overtuigt zijn opdrachtgevers al gauw van de stelling ‘het project is koning’, want, om Franks woorden te gebruiken ‘bouwen moet je goed doen en een goed begin is het halve werk.’

Samengevat
Frank heeft in zijn lange carrière alle kanten van de bouwwereld gezien, waardoor deze geen geheimen meer voor hem kent. Of het nu gaat om de eerste tekeningen van een architect, de uitvoering, het overleggen met woningstichtingen of het onderhandelen met gemeentes. Frank heeft een ruime ervaring, is een doorzetter en beschikt over een gedegen netwerk. Hij weet welke deuren hij moet openen en welke hij beter gesloten kan laten. En dat alles in uw voordeel.

Scroll naar top