Bouwen moet een feestje zijn

Het betrekken van Sengers Projectmanagement bij uw project garandeert een plezierig verloop van het ontwerp- en bouwtraject met een maximaal resultaat. Wij verwoorden uw wensen in een gedegen haalbaarheidsonderzoek, waardoor u vooraf een overzicht heeft van de zaken waarmee u rekening moet houden. Ook de betrokken partijen weten door dit naslagwerk precies wat de kaders van uw project zijn. Hierdoor zullen de faalkosten beperkt blijven en kunt u door de efficiënte aanpak een besparing bewerkstelligen, die de kosten van het haalbaarheidsonderzoek overstijgt. Naast een prettig verloop van uw project ook goed voor uw portemonnee!

En dit is waar Sengers Projectmanagement voor staat:

Ervaring: onze jarenlange ervaring in de bouwwereld is de basis voor een gedegen advies.
Netwerk: wij beschikken over een uitgebreid netwerk van specialisten. Samen met u kiezen wij voor de specialist, die het beste resultaat levert.
Milieubewust: wij zijn experts op het terrein van duurzaam en/of energieneutraal bouwen.
Zorgeloos: wij begeleiden het complete traject, zonder zorgen.
Rendement: door te kiezen voor Sengers Projectmanagement bespaart u mogelijk 5% of meer op uw bouwkosten, afhankelijk van het project.
Efficiënt: wij bewaken de kwaliteit en planning, en dragen zorg voor een efficiënt bouwproces.
Enthousiast: wij zijn uw fanatiekste en zeker ook uw meest enthousiaste supporter. Uw project staat bij ons op nummer 1.

Scroll naar top