Duurzaam en levensbestendig wonen zonder zorgen

Steeds meer mensen willen hun bestaande woning verduurzamen en/of levensbestendig maken. Om dit te bewerkstelligen dient uw woning in meer of mindere mate aangepast te worden. Hoe kunt u dit het beste aanpakken? Welke aanpassingen leveren het beste resultaat op? Welke specialist kunt u het beste inschakelen? Om deze en alle andere zorgen uit handen te nemen kunt u de hulp inschakelen van Sengers Projectmanagement.

Wat houdt dit in?

Het betrekken van Sengers Projectmanagement bij uw project garandeert een plezierig verloop van het ontwerp- en bouwtraject met een maximaal resultaat. Ik verwoord uw wensen in een gedegen haalbaarheidsonderzoek, waardoor u vooraf een overzicht heeft van de zaken waarmee u rekening moet houden. Ook de betrokken partijen weten door dit naslagwerk precies wat de kaders van uw project zijn. Hierdoor zullen de faalkosten beperkt blijven en kunt u door de efficiënte aanpak een besparing bewerkstelligen, die de kosten van het haalbaarheidsonderzoek overstijgt. Naast een prettig verloop van uw project ook goed voor uw portemonnee!

Waarom kiezen voor Sengers Projectmanagement?

  • Ervaring: mijn jarenlange ervaring in de bouwwereld is de basis voor een gedegen advies.
  • Netwerk: ik beschik over een uitgebreid netwerk van specialisten. Samen met u kiezen wij voor de specialist, die het beste resultaat levert.
  • Milieubewust: ik ben expert op het terrein van duurzaam en/of energieneutraal bouwen.
  • Zorgeloos: ik begeleid het complete traject, zonder zorgen.
  • Rendement: door te kiezen voor Sengers Projectmanagement bespaart u mogelijk 5% of meer op uw bouwkosten, afhankelijk van het project.
  • Efficiënt: ik bewaak de kwaliteit en planning, en draag zorg voor een efficiënt bouwproces.
  • Enthousiast: ik ben uw fanatiekste en zeker ook uw meest enthousiaste supporter. Uw project staat bij mij op nummer 1.
Scroll naar boven