Transformeer uw werkomgeving en arbeidsprocessen voor een duurzame toekomst

Duurzaamheid speelt een steeds grotere rol in het bedrijfsleven. In 2030 dient de CO2-uitstoot 49% minder te zijn dan in 1990. Hiervoor zijn klimaatdoelstellingen door de overheid in het leven geroepen. Veel bedrijven zullen nu moeten starten met het transformeren van hun werkomgeving en arbeidsprocessen om deze doelen te gaan halen. Hoe kunt u dit het beste aanpakken? Welke aanpassingen leveren het beste resultaat op? Welke specialist kunt u het beste inschakelen? Om deze en alle andere zorgen uit handen te nemen kunt u de hulp inschakelen van Sengers Projectmanagement.

Wat houdt dit in?

Het betrekken van Sengers Projectmanagement bij uw project garandeert een plezierig verloop van het complete traject met een maximaal resultaat. Ik verwoord uw wensen in een gedegen haalbaarheidsonderzoek, waardoor u vooraf een overzicht heeft van de zaken waarmee u rekening moet houden. Ook de betrokken partijen weten door dit naslagwerk precies wat de kaders van uw project zijn. Hierdoor zullen de faalkosten beperkt blijven en kunt u door de efficiënte aanpak een besparing bewerkstelligen, die de kosten van het haalbaarheidsonderzoek overstijgt. Naast een prettig verloop van uw project ook goed voor uw portemonnee!

Waarom kiezen voor Sengers Projectmanagement?

  • Ervaring: mijn jarenlange ervaring in de bouwwereld is de basis voor een gedegen advies.
  • Netwerk: ik beschik over een uitgebreid netwerk van specialisten. Samen met u kiezen wij voor de specialist, die het beste resultaat levert.
  • Milieubewust: ik ben expert op het terrein van duurzaam en/of energieneutraal ondernemen.
  • Zorgeloos: ik begeleid het complete traject, zonder zorgen.
  • Rendement: door te kiezen voor Sengers Projectmanagement bespaart u mogelijk 5% of meer op uw kosten, afhankelijk van het project.
  • Efficiënt: ik bewaak de kwaliteit en planning, en draag zorg voor een efficiënt proces.
  • Enthousiast: ik ben uw fanatiekste en zeker ook uw meest enthousiaste supporter. Uw project staat bij mij op nummer 1.
Scroll naar boven